Sıfır Daire ya da Yenileme

Komple ev tadilatı ve
mimari dekorasyon hizmeti

ev yenileme

Yaşam alanınız değişsin

İstanbul'da Tadilat
ev tadilatı ustası

Müstakil evinizi yenileyin

İstanbul'da Tadilat
komple ev tadilat hizmeti

Ofisinize değer katın

İstanbul'da Tadilat
ev tadilat kredisi

Eski yapınızı yenileyin

İstanbul'da Tadilat
sıfır daire anahtar teslim tadilat

Modern yaşam alanına kavuşun

İstanbul'da Tadilat
ev tadilatı ustaları

Birlikte planlayalım

İstanbul'da Tadilat
mimari tadilat projeleri

Teknik çizimle uğraşmayın

İstanbul'da Tadilat
mimari tadilat projesi

Tadilat ruhsatınızı alalım

İstanbul'da Tadilat
komple daire tadilat

Daireniz daha değerli olsun

İstanbul'da Tadilat
ev tadilat hizmeti

Tecrübeli ustalar hazır

İstanbul'da Tadilat

Komple Ev Tadilatı Nasıl Yapılır?

1. Kırım & Hafriyat İşleri

İlk olarak tüm kırım, söküm, yıkım ve moloz atım işlerinizi eksiksiz bir şekide yapın. Bu hafriyat ve moloz atım işlerinizi yapmadan kesinlikle diğer imalatlara ve uygulamalara başlamayın. Tüm imalatlar belirli hafriyatların birikmesine sebep olacak. Temizlik, başarının anahtarıdır.

2. Su Tesisatı

Tüm su tesisat alt/üst borulama işlerini bu aşamada bitirin. Bu aşamada fazla olmamakla birlikte yine hafriyatlar çıkacaktır. Onlarıda evden torbalayıp uzaklaştırın.

3. Elektrik Tesisatı

Gerekli yer değişiklikleri, yenilemeler için borulama ve kablolama işlerinizi bitirin. Yine hafriyatlar çıkacak. Toplayın ve uzaklaştırın.

4. Sıva & Tamirat

Kırılan, sökülen, yıkılan tüm yerlerin sıvalarını ve tamiratlarını mastar ve terazi yardımıyla bu aşamada yapın. Böylelikle kaba işleri bitirmiş olacaksınız.

5. İmalat Ölçülerinin Alınması

Tüm kırım, yıkım, hafriyat atımı ve sıva, sıva tamirat işlerimizi eksiksiz bitirince artık net imalat ölçüleri aldırabilirsiniz. Mutfak dolapları, banyo dolabı, vestiyer, gardrop, duşakabin, fayanslar gibi imalat / uygulama ölçülerinizi şimdi alın. İç kapı ölçülerinizi alın ve imalata başlatın. Tüm mobilya imalatlarınıza bu aşamada başlatın. Çünkü diğer tüm işleriniz bitene kadar onlarda imalathanelerde yapılmış olacak ve zaman kaybetmiş olmayacaksınız.

6. Alçı sıva, Katonpiyer, Asma Tavan İşleri

Alçı sıvalarınızı yaptırın. Kartonpiyerlerinizi yaptırın. Asma tavanlarınızı bu aşamada yaptırın. Yapılan tüm imalatları boya badanaya uygun hale getirin. Arkanızda tamirat bırakmamaya özen gösterin. Geri dönüşler sizler için kesinlikle para ve zaman kaybına neden olacak.

7. Fayans, Seramik ve Karo

Bu aşamada tüm duvar seramik fayans işlerini tamamlayın. Duvarları tamamen bitirince zeminlere geçin. Tüm fayanslar bitince siva tamiratlarınızı gözden geçirin. Banyo asma tavanınızı sadece fayanslardan sonra yapın.

8. Boya Badana İşleri

Bu aşamada boya badana işlerini tamamlayın. Elektrik tesisat düğme, prizlerinizi takın. Aydınlatmalarınızı takın.

9. Laminat & Lamine Parke

Bu aşamada zemin döşeme parkelerinizi yaptırın. Süpürgeliklerinizi takın. İç kapılarınız imalathanede hazırlanmış olmalı. Onlarıda bu aşamada taktırın.

10. Mobilya İmalatları

Tüm bu çalışma zamanları içerisinde imalathanelerdeki malzemeleriniz hemen hemen bitmiş olmalı. Güzel zamanlama! Artık onlarda montaj için gelmeli. Hepsini eksiksiz taktırın. Mutfak dolapları, banyo dolabınız, duşakabininiz, vestiyeriniz, gardrobunuz vs.

11. Genel Temizlik & Teslim

Artık işlerimiz bitti. Herşey güzeldi. Başarılı bir sonuç. İnce temizlik işlerinize başlayabilirsiniz. İnşaat temizlik işleri zor ve ayrı bir tecrübe gerektirir.